Džilijen Flin

Oštri predmeti

Neke rane nikad ne zacele… Impulsivni triler autorke svetskog bestselera Iščezla.
Novinarka Kamil Priker dobija zadatak da se vrati u svoj rodni grad u Misuriju ne bi li napravila reportažu o otmici i ubistvu dve devojčice.
U svom domu koji je davno napustila Kamil će sačekati nove uvrede, mučna sećanja na tragične događaje iz detinjstva, neurotična, hipohondrična majka i prerano sazrela trinaestogodišnja polusestra uznemirujućeg ponašanja. Povratak u majčinu kuću prizvaće sva mučna sećanja na tragične događaje iz detinjstva.
Kako Kamilin izveštaj o nasilnom zločinu bude napredovao ona će početi da se identifikuje sa mladim žrtvama – sve više i sve jače. Progonjena davnim strahovima Kamil će morati da reši sopstvenu psihološku zagonetku kako bi došla do istine o zločinu, ali i da bi preživela povratak kući.
„Šest godina pre nego što je objavila Iščezlu, Džilijen Flin već je zadivila književne kritičare ovim mračnim, uznemirujućim romanom koji vas ispunjava sumnjom i tera da preispitujete svoje pretpostavke do poslednje stranice.“ Essentials
281 printed pages

Impressions

  Skarletshared an impression2 years ago
  👎Give This a Miss
  💀Spooky

  Tako jeziva, teska, mracna prica koju slobodno mozete propustiti da vam ne bi obojila dan najsumornijim bojama...

  Jasna Prokovićshared an impressionlast month
  💀Spooky
  🙈Lost On Me
  🔮Hidden Depths

  Čitala sam je odmah posle knjige Iščezla od iste autorke i nije mi prijala. Ima sve elemente ludila i jeze da radnja bude napeta, da ne ispuštate iz ruke, ali ja sam jedva čekala da je završim. Možda jer me je Iščezla oduševila, ne čitati posle te knjige, možda. -)

  Uroš Martinovićshared an impression2 years ago
  👍Worth reading
  💀Spooky
  🔮Hidden Depths
  🎯Worthwhile
  🚀Unputdownable

  5/5🌟

Quotes

  Tamara Sancaninhas quoted10 months ago
  Od sveg onog mleka, svinjetine i govedine kojima su ih hranili od ranog detinjstva. Od sveg onog viška hormona koje stavljamo u svoju stoku. Uskoro će i deca u jaslama da imaju sise.
  Skarlethas quoted2 years ago
  Ja sam ovde, rekla sam i te reči su zvučale neverovatno utešno. Kad se uspaničim, izgovorim ih sebi naglas. Ja sam ovde. Obično nemam osećaj da jesam. Osećam se kao da bi me topli vetrić mogao oduvati i da bih mogla zauvek da nestanem, a iza mene ne bi ostao ni komadić nokta.
  Tamara Sancaninhas quoted10 months ago
  „Analgetik? Imam neke baš dobre.“

On the bookshelves

  Laguna
  Laguna
  • 992
  • 4K
  Bookmate
  Bestseleri
  • 172
  • 223
  Bookmate
  Uzbudljive knjige
  • 116
  • 71
  Bookmate
  Džilijen Flin
  • 3
  • 17
  b5641456154
  Fikcija
  • 297
  • 16
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)