T.M. Logan

Laži

Šta ako je ceo tvoj život izgrađen na lažima?

Džo Linč je običan srećno oženjen čovek, sve dok ga odluka koju je doneo u deliću sekunde ne odvuče na rub ponora.
Kada je ugledao svoju ženu kako se prepire s porodičnim prijateljom Benom, prvo što mu je palo na pamet bilo je da ga je ona lagala — celog života. Ali kad je krenuo da je zaštiti, bezazleno odgurnuvši Bena koji je pao na tlo, njegov prijatelj više se nije pomerio…
Napet i uzbudljiv psihološki triler koji će vas naterati da se zapitate možete li zaista da verujete onima koje volite…
355 printed pages

Related books

Impressions

  Jasna Prokovićshared an impression7 months ago
  💀Spooky
  🔮Hidden Depths
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile
  🚀Unputdownable

  Dobar triler, vuče vas da čitate bukvalno u jednom dahu..čini vam se da od početka znate kraj, a onda totalno nepredvidiv obrt na kraju.

  Skarletshared an impressionlast year
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🌴Beach Bag Book
  🚀Unputdownable
  🐼Fluffy

  Rasplet me je iznenadio...

  3/5

  Nikolashared an impression16 days ago

  super knjiga

Quotes

  Jovana Vhas quoted8 months ago
  Naterao sam sebe da suzbijem potrebu svoje generacije da podeli svaki događaj, svaku emociju, svaki uspeh, svaku uzgrednu misao, svaki pomalo smešan razgovor. Jer fotografisanje, deljenje i objavljivanje nije ono što stvari čini onim što jesu. Bitno je raditi stvari. Doživljavati ih. Živeti. Fantastično neduhovita šala koju vam je ispričao vaš sin, osmeh neznanca na ulici, kraj dana, vedro nebo u subotu ili neočekivana ljubaznost – to su samo neke od hiljada stvari zbog kojih ujutru vredi ustati iz kreveta. To je istina. To je stvarnost.
  ilicana06has quotedlast year
  Teško je verovati ljudima. Posebno kad ne mogu da ih vidim, da razgovaram s njima, da im čujem glas. Tako da smo zasad samo Vilijam i ja, ali dobar smo tim i ponovo otkrivam radost u tome što sam naprosto s njim, što mu posvećujem punu pažnju umesto da me progoni osećaj da stalno moram jednim okom da motrim na telefon. Osećam se smirenije, jasnije vidim šta je važno i fokusiram se na to. Otkako se ovo desilo, potpuno izbegavam društvene mreže. Naterao sam sebe da suzbijem potrebu svoje generacije da podeli svaki događaj, svaku emociju, svaki uspeh, svaku uzgrednu misao, svaki pomalo smešan razgovor. Jer fotografisanje, deljenje i objavljivanje nije ono što stvari čini onim što jesu. Bitno je raditi stvari. Doživljavati ih. Živeti. Fantastično neduhovita šala koju vam je ispričao vaš sin, osmeh neznanca na ulici, kraj dana, vedro nebo u subotu ili neočekivana ljubaznost – to su samo neke od hiljada stvari zbog kojih ujutru vredi ustati iz kreveta. To je istina. To je stvarnost.
  Kristina Anđelkovićhas quotedlast year
  Nebesa ne poznaju bes veći od ljubavi što mržnja posta...

On the bookshelves

  Bookmate
  Knjiga Nedelje
  • 89
  • 10.7K
  Evro Book
  Evro Book
  • 79
  • 834
  ZokaT
  Moje knjige
  • 128
  • 18
  Milos Milivojevic
  Knjige
  • 159
  • 12
  Skarlet
  Krimi trileri
  • 94
  • 12
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)