Stephen Covey

7 gode vaner – fortalt af Stephen R. Covey

7 gode vaner har gennem de seneste 25–30 år været den mest populære metode til at skabe et stærkt, effektivt og afbalanceret liv. I denne bog får vi de 7 vaner præsenteret på en kortfattet og let måde, så vi kan gå i gang med at bruge dem med det samme.

Bogen er baseret på et interview med Steven Covey, så de syv vaner fortælles af ham selv. Vanerne sigter på at udvikle os på det personlige plan, hvor vi lærer at styrke vores prioriteringer og vores personlige mål. De hjælper os samtidig med at styrker vores evner for at samarbejde og med at stræbe efter højere fælles mål.

Den 7 vaner giver os styringen over vores liv tilbage til os selv. De gør os til hele, effektive mennesker.

128 printed pages
Original publication
2013

Impressions

  Anette Froulundshared an impression8 months ago
  👍Worth reading

  Nyttig Viden !

  Majken Wahl Larsenshared an impression3 years ago
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile

  Klog og vigtig bog

  Lasse Nielsenshared an impression4 years ago
  💡Learnt A Lot
  🚀Unputdownable

  Den er uvurderlig

Quotes

  Peter Møller Sørensenhas quoted4 years ago
  spurgte ham, om han ville lade mig overvære nogle af de operationer, der foregik på hospitalet. Det gjorde han, og jeg var med til 20 af dem. Jeg var også med til en operation, han selv udførte – jeg assisterede ham ligefrem. Jeg fik kappe på og blev vasket, og jeg holdt bogstavelig talt det instrument, der holder brystkassen åben, mens han udførte en hjerte-kar-operation og udskiftede tre blodkar. Han gav mig lov til at føle på blodkarrene. Jeg kunne mærke, hvor stive og skrøbelige de var, fordi de var fyldt med plak – den kolesterolsubstans, der blokerer arterierne. Og jeg sagde: „Hvorfor renser du dem ikke bare?“ Han svarede: „Man kan godt modarbejde processen i et stykke tid, men så begynder plakken eller kolesterol
  Helle Borreschmidt Barnkobhas quoted5 years ago
  De betragtelige problemer, vi står over for, kan ikke løses på det samme bevidsthedsniveau, som skabte dem.“ De store problemer kan med andre ord ikke angribes ud fra den tankegang, som skabte dem. Det kræver en ny tankegang – et nyt paradigme.
  Maiken Hansenhas quotedlast year
  Han kan få tilbagefald, hvis han ikke passer på, men hans paradigme har i hvert fald her til morgen – nu bruger jeg min egen terminologi – ændret sig, og det vil medføre en drastisk, revolutionerende forandring af hans adfærd og holdninger.

On the bookshelves

  Kristine Schiøtt Højmose Thomsen
  Fagligt
  • 46
  • 497
  Bookmate
  Selvudvikling
  • 33
  • 307
  Bookmate
  Leveregler
  • 8
  • 43
  Magnus Ejlskov
  Mindfullness
  • 11
  • 32
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)