Jørgen Svenstrup,Gitte Svanholm

Tro på dit barn

Børn kan meget mere, end vi forældre tror.

Giver vi børnene lov til at tage medansvar for deres liv, så er genvinsten her og nu, at ulvetimen flytter ud, lektielæsningen bliver en hyggelig stund, og måltiderne oftere bliver en fornøjelse for alle. Kort sagt: farvel til hverdagens trælse konflikter. På den lange bane er det en genvej til robuste, livsglade børn, der går ud i livet med en solid tro på dem selv.

Vi introducerer dig her for nogle centrale greb, der kan skabe en langtidsholdbar forandring i dit familieliv. Begynder du i dag, kan du se resultater allerede i morgen. Bogen giver dig nogle helt konkrete værktøjer til at kommunikere med dine børn på en anden måde og til at udfordre dig selv i forældrerollen. Med en lille indsats kan du skabe en stor forskel.

Tænk, hvis det er nemt at blive de forældre, vi gerne vil være…

Denne e-bog egner sig bedst til at blive læst på en smartphone eller en farvelæser som fx en iPad eller Samsung Galaxy Tab.
132 printed pages
Copyright owner
Politikens Forlag
Original publication
2011
Publication year
2011
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

  Keld Herstadshared an impression5 years ago
  💡Learnt A Lot

Quotes

  Nicki Theis Grundtvig Stavehas quoted10 months ago
  I forhold til overbevisninger så vil en central del af denne bog handle om, hvordan vi kan identificere de begrænsende overbevisninger, vi hver dag udsætter os selv og vores børn for, og hvordan vi kan erstatte dem med støttende overbevisninger, der kan gøre livet så meget lettere for vores børn. Forhindringer skal de nok forstå at skabe for sig selv i deres eget liv – de behøver ikke os til at give dem en tung rygsæk med, de også skal slæbe på.
  Jannie Vinding Nielsenhas quotedlast year
  Som en overordnet regel vil vi dog pointere, at det ikke bør være forældres mission at fjerne eller ændre børns overbevisninger. Så kan vi nemt komme til kort, for de er jo deres! Som vi ser det, er der mere tale om, at det er vores pligt som ansvarlige forældre at udfordre vores børns overbevisninger. Det giver børnene en mulighed for at vælge, om de vil beholde dem, de har, eller om de vil have nye, der er mere hensigtsmæssige for dem. Og det tror vi fuldt ud, de er i stand til at vurdere.
  Jannie Vinding Nielsenhas quotedlast year
  an kan sige, at kroppen eller hjernen skaber en umiddelbar fornuftig beslutning baseret på erfaringer. Specielt oplevelser, vi har som børn, kan meget ofte resultere i ubevidste overbevisninger, fordi vi som børn ikke nødvendigvis er i stand til at koble oplevelserne med bevidste beslutninger.
  Vi ken

On the bookshelves

  hellepihl
  Helle
  • 396
  • 4
  Kristina Dahl Wieben Bonde Christiansen
  Læring
  • 48
  • 4
  Hedda Kirstine Hornemann
  Børn (fagbøger)
  • 54
  • 3
  Nini Jacqueline Skaarup
  Om børn
  • 22
  • 3
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)