bookmate game
sr
Books
Lu Padžet

Orgazam sa velikim O

Kako ga postići, pružiti i neprestano ponavljati.

Od autorke koja je prodala 3.000.000 svojih knjiga.

Knjige koje se bave seksom najčešće nude mnogo teorije u oblasti gde jedino praksa ima smisla. Lu Padžet, koja se decenijama bavi seksualnom terapijom, otvorila je novo poglavlje u dugoj istoriji seksualnih priručnika. Praktična i jasna, precizna do najsitnijih detalja, izuzetno eksplicitna i slikovita knjiga, veoma otvoreno i bez stida na mnogobrojnim primerima pokazuje kako da doživite, pružite i dostignete orgazam.

Orgazam sa velikim O demistifikuje mitove i predrasude koji mogu da izazovu štetu u vašem seksualnom životu ili vezi i mogu loše da utiču na vaše samopoštovanje.

Knjiga za vaše veće zadovoljstvo. Na radost i sreću vašeg partnera. Za bračne parove, ljubavnike i one koji tragaju za ljubavlju. Za sve one koji znaju, hoće i umeju da uživaju.
331 printed pages
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • Dejan Tshared an impression3 years ago
  👎Give This a Miss
  🙈Lost On Me
  💤Borrrriiinnng!

  Ako imate kvalitetan, redovan sex sa obostranim orgazmima, možete propustiti ovu knjigu. 😊

 • Milan Zivanovicshared an impression4 years ago

  Zivanovicmilan1956@gmail.com

 • Jovanashared an impression3 months ago
  👍Worth reading

  Poučna knjiga koja prikazuje i objašnjava različite uglove gledanja na seksualne aktivnosti, a ne samo puki odnos, već nešto spiritualno

Quotes

 • Jovana Antićhas quoted5 years ago
  „Pokazivanjem ranjivosti otvarate drugoj osobi prostor za spoznaju da može da uđe u vaš život i utiče na njega. Ukoliko tog prostora nema, ta osoba ne može da se iskaže – ni emocionalno, ni psihološki, ni fizički.“
 • Anaahas quoted3 years ago
  Najveći poklon za muškarca može da bude žena koja čini prvi korak i daje mu do znanja da je raspoložena – za njega. On želi da zna da ga želite. Pokažite mu to.
 • Stefan Koncepthas quoted3 years ago
  Uvek je dobro da partneru date do znanja na koji način vas uzbuđuje ili privlači. Ova vrsta povratne informacije nije nekakav isprazan gest, sama sebi svrha; reč je o tome da treba da budete iskreni prema sebi i svom partneru i kažete šta volite i šta vas uzbuđuje.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)