sr
Mats i Suzan Bilmark

Naučite da živite u sadašnjem trenutku

Notify me when the book’s added
To read this book, upload an EPUB or FB2 file to Bookmate. How do I upload a book?
Naučite da živite u sadašnjem trenutkuje nesvakidašnja knjiga namenjena ljudima koji žele da se izbore sa svojim stresom i strahovima i koji teže tome da im svakodnevni život bude bogatiji i kvalitetniji.
Da li neprijatne poslove i razgovore često odlažete za sutra, sledeći mesec ili čak sledeću godinu?
Da li osećate neprijatnost u odnosima s pojedinim ljudima i nezadovoljstvo životnom situacijom i ne vidite kako da ih prevaziđete?
Naučite da živite u sadašnjem trenutkuje knjiga koja će vam pomoći da načinite neophodnu promenu i počnete da živite u miru sa sobom. Shvatićete koliko je u međuljudskim odnosima važna komunikacija i kako se izgrađuju pravi međuljudski odnosi. Dobićete novi uvid u načine na koje razmišljamo i izbore koje pravimo reagujući na ljude i događaje oko sebe. Zahvaljujući njoj, bolje ćete spoznati sebe i naučiti da svesnost u sadašnjem trenutku predstavlja ključ za mirniji, srećniji i harmoničniji život.
This book is currently unavailable
127 printed pages

Impressions

  Sanjalica77shared an impression3 years ago
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile
  🚀Unputdownable

  Izuzetno pitka, korisna i praktična knjiga. Pročitati je više puta tj.svaki put kad na putu promena zapnete. Sve je napisano kao na dlanu, na nama je samo da počnemo!

  Ivan Stanojevićshared an impressionlast year
  👍Worth reading

  Divna knjiga. Ljudima koji su išli na psihoterapiju može da bude lagani podsetnik. Ljudima koji nisu može da pomogne da unaprede svoj život.

  Melshared an impression15 days ago

  🥱

Quotes

  Jovana Ostojićhas quoted3 years ago
  Kada su dalaj-lamu pitali šta ga najviše iznenađuje kod ljudi, odgovorio je:
  Sam čovek. Jer žrtvuje sopstveno zdravlje ne bi li zaradio novac. Potom taj novac žrtvuje ne bi li popravio isto to zdravlje. A onda toliko strepi zbog budućnosti da uopšte ne uživa u sadašnjosti, zbog čega ne živi ni u sadašnjosti ni u budućnosti: živi kao da nikad neće umreti, pa onda umre a da nikad zapravo nije živeo.
  Djurdjica Mitrevskahas quoted3 months ago
  Previše razmišljamo, premalo osećamo.“

  Čarli Čaplin
  Ivan Stanojevićhas quotedlast year
  Okružite se ljudima koji žele da se osećate dobro.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)