bookmate game
Uroš Timić

Provincijalac

Milan je momak koji završava IV godinu srednje škole, on nije popularan, on nije štreber... On je nevidljiv. Nevidljivost ga dovodi do depresije, ali ga dovodi i u Beograd jer, na insistiranje roditelja, Milan mora da upiše fakultet. I to ne bilo koji fakultet, već DIF. Milan nije za DIF, ali nekim čudom, Milan uspeva da upiše san svojih roditelja. On studira, uči, druži se, a depresija raste. Sve dok ne upozna Tanju. I Tanja je depresivna. Tanja sluša Bili Ajliš, voli pocepane farmerke i ima tetovažu kućnog ljubimca na ruci. Milan i Tanja će ili pomoći jedno drugome ili otići zajedno u sunovrat.

U 24 slike, Milan i Tanja će nas voditi kroz mladalačke probleme, kroz ljubav, bol, patnju i druženje, ali kroz ove slike upoznaćemo se sa stvarnim problemima današnje omladine i sa svim pošastima koje je doneo 21. vek. A, da... I sa životom jednog provincijalca u Beogradu!
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • valentina jovanovicshared an impression3 years ago

  I sta bi nastavka nema?

 • b2457993131shared an impression2 years ago
  👍Worth reading

  Брате

 • Nena Maricshared an impression3 years ago

  Ima li nadtavka

Quotes

 • footstepsinthehallhas quoted3 years ago
  Niko, ali niko ne treba da se bori sa depresijom na ovakav način! Niko ne treba da bude sam, na prozorskom oknu, očajan, i niko ne sme da ima opciju u glavi da je smrt bolja opcija. Smrt je opcija na koju smo svi osuđeni od trenutka kada se rodimo. Ono između, mora da bude ispunjeno životom.
 • nevena3005has quoted3 years ago
  Smrt je opcija na koju smo svi osuđeni od trenutka kada se rodimo.
 • nevena3005has quoted3 years ago
  Ne živim život, nego letim kao plastična, bačena kesa, pa gde se zaustavim.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)