Uroš Timić

Provincijalac

Milan je momak koji završava IV godinu srednje škole, on nije popularan, on nije štreber... On je nevidljiv. Nevidljivost ga dovodi do depresije, ali ga dovodi i u Beograd jer, na insistiranje roditelja, Milan mora da upiše fakultet. I to ne bilo koji fakultet, već DIF. Milan nije za DIF, ali nekim čudom, Milan uspeva da upiše san svojih roditelja. On studira, uči, druži se, a depresija raste. Sve dok ne upozna Tanju. I Tanja je depresivna. Tanja sluša Bili Ajliš, voli pocepane farmerke i ima tetovažu kućnog ljubimca na ruci. Milan i Tanja će ili pomoći jedno drugome ili otići zajedno u sunovrat.

U 24 slike, Milan i Tanja će nas voditi kroz mladalačke probleme, kroz ljubav, bol, patnju i druženje, ali kroz ove slike upoznaćemo se sa stvarnim problemima današnje omladine i sa svim pošastima koje je doneo 21. vek. A, da... I sa životom jednog provincijalca u Beogradu!

Related books

Impressions

  valentina jovanovicshared an impression3 months ago

  I sta bi nastavka nema?

  Zorica Ivanovićshared an impression3 months ago
  💡Learnt A Lot

Quotes

  Nensihas quoted5 months ago
  Imam smeđu kosu i tamne oči. Mršav sam i ni po čemu preponatljiv. Blago sam pogrbljen i nosim široku garderobu da bih pokrio sve telesne nedostatke.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)