Womanpreneur 101

Sonya Tampubolon
16Books61Followers
woman.career.business. startup.socialmedia.creative.blogging.
and many more
    Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    my blog is my virtual home. i need to decorate it properly. my blog design should show my personality, and attracts viewers as i targeted
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    i need to learn to design professional and effective social media profiles.
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    a website designed with a good balance of graphics and text is pleasing to the eye, attracts viewer attention, and holds it.
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    I am my own employer now. Berharap buku ini bisa memberi info dan inspirasi seputar cara kerja freelancer.
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    Mari belajar mengenal berbagai tantangan dan solusi dlm (bisnis) startups.
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    Sepertinya blm banyak buku lokal yg membahas soal startup, jd penasaran dgn paparan di buku ini.
  • Anis Uzzaman
    StartupPedia
    • 1.1K
    • 25
    • 5
    • 64
    id
    Books
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    udah lamaaaa denger soal buku ini dan pengen baca, akhirnya nemu. yeay! semoga setelah baca ini bener2 bisa pitch anything dan gol di setiap pictching. hehehe
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    Sesungguhnya nyari buku "Girl Boss" tapi malah ketemunya ini. Gapapa lah, mari kita baca...
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    Mau belajar cara bertutur soal karier spt Rene Suhardono
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    Yes, indeed. Dunia entrepeneur memang ibarat rollercoaster--naik turun dan kadang bikin mual. ahahah.
    Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    apalah artinya jd blogger klo gak bisa ngehits dan bikin viral, ya kaaann?
    Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    one of my favorite book semasa kuliah. apapun bidang kerja Anda, buku ini bakal relatable deh!
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    Spt halnya "Pitch Anything", buku ini jg sdh lama jd inceran saya
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    women + ecomonomics = womenomics
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    SEO oh SEO ... mari terus belajarrrr
  • unavailable
  • Sonya Tampubolonadded a book to the bookshelfWomanpreneur 1015 years ago
    inspirasi utk berkreasi kreatif ❤
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)