sr
Igor Marojević

Beograđanke

Notify me when the book’s added
To read this book, upload an EPUB or FB2 file to Bookmate. How do I upload a book?
  Valentina Arambasichas quoted3 years ago
  mi liči na crno-beli film u usporenom snimku ili na veoma komforan grob u koji čovek legne još za života, sa nadom da će umreti što kasnije.
  b4474469737has quotedlast year
  Čula sam se sa Dunjom. Sugerisala mi je da se ni slučajno ne pomirim s Milom jer žena ne sme da pređe preko partnerovog fizičkog nasilja.
  Teodora Markovićhas quoted2 years ago
  Ako ti je lakše da trpiš decenije manjih neprijatnosti nego sat velike
  Dubravka Ivanovichas quoted2 years ago
  – Ako ti je lakše da trpiš decenije manjih neprijatnosti nego sat velike, koja bi dala rešenja – savetovala me je – a ti onda trpi, Jovančice! I sama sam takva.
  Milicahas quoted3 years ago
  ne diže slušalicu.“ U drugoj je njegov glas govorio: „Bolje da mi to pošalje Tijana nego ona blesava Saša koja je zaljubljena u tebe.“
  Milicahas quoted3 years ago
  dišnjim Aljošom, vlasnikom novosadskog Minora, nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava. Aljoša se borio za razne ugrožene manjine i za sredstva iz fondova Evropske unije. Poverio je Multipu jedan svoj projekat. Mini je poslao gomilu fajlova u Excelu o manjinskim zajednicama u Vojvodini. Da smo u jedan dokument unele sve što smo dobile od njega, Excelova tabela bila bi visoka tridesetak metara, kao cela jedna vidikovačka osmospratnica.
  Milicahas quoted3 years ago
  Meni je komercijalni uspeh Sofijinog sveta pokazao da filozofija na neki način može biti bliska i masi – primetila sam. – Ta knjiga je i kod nas dosta dobro prošla.
  Sladjana Lakovichas quoted3 years ago
  – Tvoj primitivizam me ipak prevazilazi – rekla sam iskreno i otišla.
  Sladjana Lakovichas quoted3 years ago
  Po plafonu kafea bile su okačene velike srebrnaste kugle čime je gazda poručivao da je imućan i da ima problema sa ukusom.
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)