bookmate game
sr
Books
Marie Forleo

Sve je rešivo

Bilo da želite da napuste posao koji vodi u ćorsokak ili da razbijete zavisnost, naučite da plešete, zacelite vezu ili pokrenete posao –“Sve je rešivo” će vam pokazati i kako! Marie je bila kouč preduzetnicima, umetnicima i multi-strastvenim go-geterima iz svih slojeva života — kako da sanjaju veliko i podupiru ih svakodnevnim akcijama kako bi stvorili rezultate. Dok većina knjiga o samopomoći nudi brze ispravke, “Sve je rešivo” će podučiti vaš mozak da razmišlja kreativnije i pozitivnije, suočavajući se sa nedaćama. Po rečima Šeril Strejd, ova knjiga je „obavezno čitanje za svakoga ko se želi suočiti sa svojim strahovima, ispuniti svoje snove i pronaći bolji put napred“.
279 printed pages
Copyright owner
Finesa
Original publication
2020
Publisher
Finesa
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • footstepsinthehallshared an impression5 months ago
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile

  Jako pitka self help knjiga sa puno opisa iz licnog iskustva kao i dobro isprobanih saveta. Sigurno ce svako izvuci nesto sto ce da radi 😎

 • Aleksandrashared an impression7 months ago
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot

  Evo nečega što uvek valja čuti iznova: svima nama se desi da kiksnemo. Fizički, emocionalno, kreativno, finansijski, društveno – svi pravimo gluposti. To je prosto prirodno da se dešava kada se čovek razvija. Ali evo jedne tajne: pad nije trajan osim ako ostanete na zemlji.

 • b0475058146shared an impression6 days ago
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile

  Na coveka deluje veoma inspirativno, jer ne prica o velikim promenama, grandioznim resenjima, vec o sitnicama koje zivot znace i kako da nadjete nacin i snagu da dodjete do njih

Quotes

 • Danka Tadićhas quoted6 months ago
  ako budemo čekali da budemo spremni,
  čekaćemo do kraja života
 • Danka Tadićhas quoted6 months ago
  Ne zaboravite, ne morate znati baš sve o svom snu, niti morate unapred nacrtati sebi baš svaki naredni korak. Prestanite da se krijete iza knjiga i sajtova. Umesto toga, razvijte ljubav prema akciji. Zakazujte. Vodite razgovore uživo. Naučićete više i brže ćete napredovati. Počnite pre nego što ste spremni. Počnite pre nego što ste spremni. Počnite. Pre. Nego. Što. Ste. Spremni.
 • Dragica Korlathas quotedlast year
  Višak truda može nadomestiti manjak samopouzdanja.

  Sonja Sotomajor

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)