bookmate game
sr
Books
K. Dž. Doerti

Broj 10

Autorka bestselera Noćna škola

Novi roman K. Dž. Doerti — uzbudljiviji i napetiji od svetskog bestseler serijala Noćna škola.

Grejin život se promenio onog dana kada je njena majka postala premijerka Velike Britanije.

Postala je poznata iako to nije želela, proganjaju je paparaci, a i najmanja naznaka njenog nedoličnog ponašanja odmah se nađe u novinama.

Takve objave rado koriste politički neprijatelji njene majke, prete njoj i njenoj porodici, do te mere da telohranitelji moraju svuda da prate i Grej.

Jedina osoba koja razume kroz šta Grej prolazi je Džejk Makintajer, sin najvećeg političkog protivnika njene majke, momak koji pohađa Grejinu školu. Uverena da Džejk radi za svog oca, njena majka zabranjuje Grej da se viđa sa prijateljem.

Pošto su joj uskraćeni izlasci i sloboda, Grej istražuje podrume i prolaze u podzemlju Dauning strita broj 10. Ali jednog dana tamo će je iznenaditi razgovor koji nije trebalo da čuje. Uplašena za sebe, majku ali i svoju zemlju, Grej je odlučna da pronađe dokaze o zaveri. Međutim, da li će iko poverovati buntovnoj premijerkinoj ćerci?

A vremena je sve manje…
285 printed pages
Publisher
Laguna
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Impressions

 • b5900865888shared an impressionlast year
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile
  💞Loved Up

  Tek sam pocela da citam a volim a i sviđami se sto je na neki nacin povezana s nocnom skolom i kraj kad se grej upoznala sa eli

 • ljiljana Pantelicshared an impression3 years ago
  🎯Worthwhile

  Odlicna

 • Jelena Petkovićshared an impression4 years ago
  🔮Hidden Depths
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile
  💞Loved Up
  🚀Unputdownable

  🥰🥰🥰

Quotes

 • wh0skr1st1nahas quotedlast year
  Ovde Radž Patel.
 • pekihas quotedlast year
  Majka ju je posmatrala preko čaše. „Pa dobro, valjda svi znaju za to. Majka mu je prevarila oca s drugom ženom. Tom je veoma nepovoljno reagovao na to. Tužio ju je za starateljstvo i borio se kao đavo da dobije Džejka.“ Ona letimice pogleda Ričarda. „Kada ga je dobio, ispisao ga je iz škole u Lidsu usred polugodišta i rešio ga se tako što ga je upisao u Grejinu školu. Jadno dete.“ Ona zastade da iskapi šardone iz čaše, da bi zatim dodala: „Oduvek sam slutila da je to uradio zato što je znao da sam ja ćerku poslala tamo. Uopšte me ne bi iznenadilo da koristi svog sina da te špijunira.“
 • b1401146629has quoted4 months ago
  Poljubac je bio strastven, očajnički. Nije bilo vremena za blage početke. Sve se već završavalo.

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)