da

Yuval Noah Harari

Yuval Noah Harari er en israelsk historiker med en ph.d. fra Oxford. Han underviser på universitetet i Jerusalem i verdenshistorie og makrohistorie.
years of life: 24 February 1976 present

Books

Audiobooks

Quotes

Nafel Türkogluhas quotedlast year
Når algoritmer først kan vælge og købe ting for os, vil den traditionelle reklameindustri gå nedenom og hjem. Tænk på Google. Google vil gerne nå til det punkt, hvor du kan spørge dens søgealgoritme om alt og få det bedste svar i verden. Hvad sker der det øjeblik, du kan stille Google spørgsmålet: »Hej, Google, ud fra alt, hvad I ved om biler, og ud fra alt, hvad I ved om mig (herunder mine behov, mine vaner, mit syn på global opvarmning og selv min mening om konflikten i Mellemøsten), hvad er så den bedste bil for mig?« Hvis Google kan give dig et godt svar på det, og hvis du af erfaring lærer at stole på Googles visdom frem for dine egne letpåvirkelige følelser, hvilket formål vil bilreklamer så have
Peter Aarup Bindslevhas quoted2 years ago
Singulariteten
lindarefsgaardhas quoted2 years ago
Yuval

Impressions

nielsenaggershared an impression2 years ago
👍Worth reading

Tankevækkende, fascinerende og skræmmende beretning om menneskeheden.

Peter Henrik Hansenshared an impression2 years ago
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
👍Worth reading

Super lærerig fortælling.

Aske Severin Juul Christiansenshared an impression2 years ago
👍Worth reading

Spændende lyt, der ridser vores udfordringer op. Verden ser anderledes ud end den bliver talt om til dagligt, og jeg synes at Harari udlægger udfordringerne på en klar og eftertænksom måde. Han gentager sig selv lige nok, men så står alting til gengæld også krystalklart. Vi bliver nødt til at tænke over om vi vil holde fast i vækst, produktion og data som målestok for alt.

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)