bookmate game
da

Paul Auster

Paul Auster (f. 1947) er en amerikansk forfatter, som debuterede i 1982 med ‘Opfindelsen af ensomhed’ og hans omfattende forfatterskab består foruden romanerne af lyrik, essays og filmmanuskripter.
years of life: 3 February 1947 30 April 2024

Books

Audiobooks

Quotes

Dorte Hansenhas quoted3 months ago
Der var to måder at komme til Manhattan på, fra hvor han boede: Bus nummer 107, som kørte en gang i timen fra rutebilstationen i Irvington til Port Authority-bygningen ved 8th Avenue og 40th Street, eller det lille tog fra Erie Lackawanna Railroad, som kørte fra stationen i Maplewood til terminalen i Hoboken, hvorfra der var yderligere to muligheder for at komme videre ind til byen: undergrundsbanens Hudson-linje eller over vandet med Hudson-færgen. Ferguson foretrak tog-færge-løsningen, ikke kun fordi han kunne gå til stationen på ti minutter (hvorimod det krævede kørelejlighed at komme til rutebilstationen), men også fordi han elskede toget, som var et af de ældste tog i hele landet, der stadig var i brug
riiskjaerhas quoted4 days ago
Till human voices wake us, and we drown
Elisabeth Holbækhas quotedlast year
Jeg troede først, det var dig, eller: Marx

Impressions

lasseb44shared an impression3 days ago
👍Worth reading

Som Austers andre romaner er 4321 fantastisk gennemtænkt, men jeg synes, den er for lang.

Anne Mortensenshared an impression2 months ago
🔮Hidden Depths
💡Learnt A Lot
🎯Worthwhile
👍Worth reading

Mesterværk, jeg har aldrig før læst en bog som denne. Tungen skulle holdes lige munden for at få det hele med og skille de 4 historier fra hinanden.
Handlingerne er alt lige fra medrivende til grænseoverskridende ærlige, så man håber at naboen ikke lytter med over hækken når man går og lytter til lydbogen ude i haven.
Paul Becker er helt perfekt som oplæser til dette værk.

b5012772401shared an impression6 months ago
👍Worth reading

Jj

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)