Anne Hjernøe

Books

Audiobooks

Voice

Quotes

Bente Gundestrup Johansenhas quoted2 years ago
slankekure, juicekure, fastekure og andre slanketrends, tuder eksperterne os ørerne fulde med, at vi ikke skal gå på kur, men derimod lave en livsstilsændring. For det kan sagtens være, at du taber dig, hvis du går på en restriktiv kur. Alt andet ville være mærkeligt. Men hvad så bagefter, når du begynder at spise normalt igen? Det gør de fleste af os jo, især hvis vi har sultet os selv for længe. Kroppen skriger nemlig efter at komme tilbage til det, den vejede, før du tabte dig, og den kan være meget overbevisende med sine sult-lokkemidler for at få dig til at spise mere, end du har planlagt.
Derfor er det bedre at få de gode vaner helt ind under huden og integreret i dagligdagen. Spørgsmålet er så bare hvordan – helt konkret? Det er der næsten lige så mange holdninger til, som der er eksperter. At folk bliver helt utroligt forvirrede, er ikke så sært.
Jeg kan se, at det, der virker for mig, er helt basalt: At have styr på de tre daglige måltider. Rimeligt kedeligt, vil nogen måske synes, og meget, meget lavpraktisk, men hvis jeg følger disse principper, kan jeg leve det liv, jeg ønsker – med plads til den madglæde, jeg nu engang har, og uden at føle
Benedikte Worm Møllerhas quotedlast year
KØDBOLLER MED GROV PESTO OG SALAT
Benedikte Worm Møllerhas quotedlast year
STEGTE HOKKAIDOGNOCCHI MED SPINAT, SALVIE OG CITRON

Impressions

b3924000803shared an impressionlast month
👍Worth reading

God

Hanne Risagershared an impression3 months ago
👍Worth reading

Der kom nogle oplysninger jeg kunne brug, selv om jeg er over 70.

 • unavailable
  Anne Hjernøe
  Stærk overgang
  • 37
  • 1
  • 1
  • 2
  da
 • Anja Prinds Jørgensenshared an impressionlast year
  👍Worth reading

  Den er kopieret fra fitalls side. Og Camilla fremmes slogan.
  Men super god bog

  fb2epub
  Drag & drop your files (not more than 5 at once)