bookmate game

Piter V. Bret

Bookmate
6Books57Followers
Piter V. Bret piše epskofantastične priče otkako pamti. Diplomirao je englesku književnost i istoriju umetnosti na Univerzitetu Bafalo. Knjige iz serijala „Demonski ciklus“ prodate su u više od dva i po miliona primeraka, a serijal je preveden na 25 jezika. Živi na Menhetnu.
Bret je postavio novi standard u herojskoj fantastici. „Demonski ciklus“, moćna saga o ljudskoj vrsti koju su demoni doveli do ivice istrebljenja i o preživelima koji uzvraćaju udarac, ostavlja čitaoce bez daha. Serijal se sastoji od pet delova: „Noć demona“, „Pustinjsko koplje“, „Sunčani rat“, „Presto od lobanja“ i „Utroba zemlje“.
  Bookmateadded a book to the bookshelfPiter V. Bret5 years ago
  U noći mladog meseca brojni demoni ustaju želeći smrt izvesne dvojice ljudi. I jedan i drugi bi mogli postati legendarni Izbavitelj, čovek koji će, ako je verovati proročanstvu, iznova ujediniti rasute ostatke čovečanstva i povesti ih u konačni napad kako bi jednom zasvagda uništili demonske utrobnike.
  Bookmateadded a book to the bookshelfPiter V. Bret5 years ago
  Ljudska vrsta prepustila je noć utrobnicima, demonima koji se svakog dana u sumrak izdižu iz zemlje i razaraju kako im drago sve do zore, kada ih sunce goni natrag u Utrobu. Dok se smrkava, malobrojni preživeli ljudi na svetu skrivaju se iza magijskih simbola i mole se da ih čini zaštite još jednu noć. Godine odmiču, a razdaljina između svakog seoceta i onog susednog izgleda sve veća i veća. Čini se da ništa ne može nauditi utrobnicima, niti ponovo ujediniti čovečanstvo.
 • Piter V. Bret
  Noć demona
  • 1.2K
  • 47
  • 87
  • 71
  sr
  Books
 • Bookmateadded a book to the bookshelfPiter V. Bret5 years ago
  Nastavak romana Noć demona.
  Stare odanosti stavljaju se na probu i nove se rađaju, ali svi su nesvesni pojave novog soja demona — inteligentnijih i smrtonosnijih od svih do sada.
  Bookmateadded a book to the bookshelfPiter V. Bret5 years ago
  Presto od lobanja, krazijski presto, presto je od lobanja generala i demonskih prinčeva. Ovo mesto krase čast i moćna magija.
  Aman Džardir i Arlen Stog polaze na dvoboj. Arlen, ne želeći da rizikuje poraz, skače sa litice i povlači i suprotnu stranu sa sobom. Borba među naslednicima se nastavlja.
  Ratovi i borbe za presto se odvijaju nasilno i bez milosti.
  Arlena i Džardira, Izbavitelja, više nema i veoma je teško zaustaviti utrobnike.
  Bookmateadded a book to the bookshelfPiter V. Bret5 years ago
  Epska završnica jedne od najmaštovitijih epskofantastičnih saga dvadeset prvog veka.
  Od davnina, krvožedni demoni su lovili u noći, u pokušaju da zatru ljudsku vrstu; radi sopstvene zaštite, njeni raštrkani ostaci oslanjali su se na poluzaboravljenu magiju. Ipak, onda su se pojavila dva junaka — bliska kao braća sve dok se između njih nije isprečila gorka izdaja. Arlen Stog je postao poznat kao Iscrtani Čovek, od glave do pete istetoviran moćnim magijskim simbolima zahvaljujući kojima se mogao bez oružja boriti protiv demona.
  Bookmateadded a book to the bookshelfPiter V. Bret5 years ago
  Maestralna završnica sage epske fantastike dvadeset i prvog veka!
  Demoni željni krvi žele da unište čovečiji rod. Malobrojni preživeli počinju da se oslanjaju na zaboravljene magijske veštine kako bi se spasili. U tom najmračnijem času za ljudski rod, na scenu stupaju dva heroja, koje će izdaja zauvek razdvojiti. Rat je na pomolu. Jedina nada čovečanstvu je savladavanje zarobljenog demonskog princa kako bi ih odveo do Utrobe, skrivenog mesta gde demonska majka rađa i stvara demonsku vojsku. Ali da bi to uspelo, dva heroja će morati da rade zajedno..
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)