sr
Books
Ljubomir Damnjanović

Vi što maštate o sreći

Ljubomir Damnjanović — Ljuba, prešao je sve stepenice, od podnožja do vrha piramide Naučne Fantastike. Najpre ga je zadesio sudar sa ovim oblikom umetničkih sadržaja, a kako to reče Pol Oster, „kada jednom osetiš ukus budućnosti, tu povratka nema”, jer se uvek iznova vraćaš svetovima bez granica nastanjenim čudesima koja ustreptalo otkrivaš i osvajaš, a što te daruje drugačijim uglom sagledavanja svakodnevice. Roman je potpuno iznenađenje za Ljubine čitaoce; priča funkcioniše bez većih teškoća, drži pažnju, a propusti u njoj lako se daju ispraviti i ne opterećuju ukupan, povoljan utisak. Vi što maštate o sreći je vrlo dobra knjiga ovog autora.

198 printed pages
Have you already read it? How did you like it?
👍👎

Quotes

    sonofodinhas quoted4 years ago
    Izgledalo je da će sve ostati na tome, ali narednog dana desetine čamaca jurnuli su iz magle na plažu. Grad je dugo pamtio taj dan i trgovina je stala. Rekao je da misli da firma još uvek postoji, ali nije siguran.

    Kalemegdan je bio najveće iskušenje. Gotovo pola sata je uživao u hladu koji su stvarali hrastovi u parku kod Opservatorije... U stvari, prošao ju je i došetao se do bedema sa kojeg je pucao pogled na Savu koja se ispod savijala, kada svetlo odjednom poče da bledi. Deo po deo parka se zatamnjivao. Neka koprena padala

On the bookshelves

fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)