Nicola Yoon

Alt eller intet

  Martin Henry Kitchenhas quoted5 years ago
  Jeg har opdaget, at bagagebånd er en perfekt metafor for livet
  Ginie Finkenhas quoted10 months ago
  det er drømmen om noget andet, der trækker mig hårdt ned på jorden igen. Det skræmmer mig. Det er som ukrudt, der breder sig langsomt, uden man opdager det. Før man ved af det, er haven groet til, og vinduerne mørke
  Mette Winther Hansenhas quoted2 years ago
  sidder ikke længere på hug. Han stirrer op på mig. Vores øjne mødes. Hvad mon han ser i vinduet? En underlig pige, klædt i hvidt, med store, stirrende øjne. Han smiler flabet til mig, og det hårde i hans ansigt forsvinder; det er ikke så alvorligt længere. Jeg forsøger at smile tilbage, men jeg er så befippet, at jeg i stedet rynker brynene.
  Bilsyn København ApShas quoted2 years ago
  siger han.
  ”På hvad?”
  Han svarer ikke, så jeg ruller over og kigger ned på ham. Han ligger på ryggen med armen over øjnene.
  ”På selskab,” siger han.
  Jeg trækker rødmende hovedet tilbage. ”Håbløst romantisk,” siger jeg.
  ”Ja, ja.”
  Vi bliver tavse. Over os hvirvler viften langsomt varm luft rundt i rummet. Gennem døren kan jeg høre elevatoren ringe og den dæmpede snak fra folk, der går forbi.
  For et par dage siden virkede det, som om en enkelt dag udenfor ville være nok, men nu hvor jeg har prøvet det, vil jeg have mere. Jeg er ikke sikker på, at en evighed ville række.
  ”Ja,” siger Olly lidt senere. ”Jeg er nervøs.”
  ”Hvorfor?”
  Han trækker vejret dybt ind, men jeg hører ham ikke puste ud. ”Jeg har aldrig haft samme følelser for andre, som jeg har for dig.” Han siger det ikke stille. Tværtimod siger han det højt og hurtigt, som om ordene længe har ventet på at komme væltende ud
  Bilsyn København ApShas quoted2 years ago
  rundt i rummet. Gennem døren kan jeg høre elevatoren ringe og den dæmpede snak fra folk, der går forbi.
  For et par dage siden virkede det, som om en enkelt dag udenfor ville være nok, men nu hvor jeg har prøvet det, vil jeg have mere. Jeg er ikke sikker på, at en
  Louise Mattebjerghas quoted3 years ago
  Med hinanden i hånden svømmer vi længere ud og ser glidende rokker, der ligner enorme, hvidmavede fugle. Vi ser to kæmpestore havskildpadder, der ser mere ud, som om de flyver end svømmer
  Louise Mattebjerghas quoted3 years ago
  ”Den lastbilchauffør, der dræbte min far og min bror, faldt i søvn bag rattet. Han havde kørt to dage i træk. De indgik forlig med min mor.”
  Christina Skovgaard Petersenhas quoted4 years ago
  Nu skal jeg betro dig min hemmelighed. Den er ganske ligetil: kun med hjertet kan man se rigtigt. Det væsentlige er usynligt for øjet.
  – Antoine de Saint-Exupéry, Den Lille Prins
  Petur Petersen Dallhas quoted4 years ago
  kagen springer fra vindueskarmen og styrter til jorden.
  Jeg gisper. Begik kagen selvmord
  Michael Puggaard Holsthas quoted5 years ago
  ”Nogle gange falder man af for tidligt. Nogle gange bliver man så beskadiget af anden bagage, der falder ned oven på én, at man ikke rigtig virker længere. Nogle gange bliver man væk, eller man bliver glemt og kører rundt og rundt for evigt.”
  Michael Puggaard Holsthas quoted5 years ago
  Årsag og virkning er ikke altid logisk
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)