Jordan Milne,Martin Bjergegaard

14 tips til at tøjle tidsrøvere

Din tid er dit største aktiv. Men tidsrøvere som forkert fokus og forvoksede forretningsplaner truer med at tage den fra dig. Med tips og tricks fra en lang række iværksætterikoner får du her hjælp til at tage teten i dit arbejdsliv og tøjle dine tidsrøvere.

Gyldendal Business Singler er korte og koncentrerede tekster, som du kan læse for hurtigt at sætte dig ind i et emne. Efterfølgende kan man opsøge mere viden, hvis man vil have emnet uddybet.

Tidligere McKinsey-konsulent og nu serieiværksætter Martin Bjergegaard er medstifter af virksomhedsfabrikken Rainmaking, hvor han sammen med bl.a. den Cambridge-uddannede iværksætter Jordan Milne støtter og styrer lovende forretningsprojekter.
46 printed pages
Original publication
2015
Publisher
Gyldendal

Impressions

  René Thinggaard Olsenshared an impression4 years ago
  👍Worth reading
  💡Learnt A Lot
  🎯Worthwhile

  Super tips og hurtigt læst

Quotes

  jorgendllhas quotedlast year
  Tidsrøver nr. 11: At forpasse muligheden for at involvere andre mennesker i dit projekt
  jorgendllhas quotedlast year
  En idé, der kun eksisterer i dit eget hoved, vil hurtigt tabe sin saft og kraft.
  jorgendllhas quotedlast year
  krævede selvfølgelig nogle bevidste beslutninger at skære det væk, som jeg ikke ville gøre længere. Jeg bor 3,6 kilometer fra vores kontor, så det tager mig kun ti minutter at cykle på arbejde hver dag. Jeg har valgt at bo i en lejlighed, så der er intet havearbejde og meget lidt husarbejde. Og jeg kaster bare en trøje og et par jeans på om morgenen, jeg behøver ikke at ligne noget fra et modekatalog. Vi har alle vores egne prioriteter, men alt for ofte lever vi ikke i overensstemmelse med dem. Det giver os nogle gode muligheder for at forbedre både vores tilfredshed og vores resultater, hvis vi en gang imellem sørger for at strømline vores liv.

On the bookshelves

  Jane Jin Larsen
  Personlig udvikling
  • 30
  • 7
  Jackie
  Self Help
  • 102
  • 3
  Berit L
  Lær nyt
  • 23
  • 2
  Maria Louise Brønsro
  Arbejde
  • 6
  • 1
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)