da
Audio
Ginger Scott

Dig og alt derefter

Listen in app
Cass Owens er fast beslutt et på at lægge sit gamle liv bag sig. Hun har ry for at være løs på tråden og er kendt som engangsknaldet,
diagnosen og en, man har medlidenhed med ... Men alt det gemmer hun af vejen, da hun begynder på college. Her møder hun Ty Preeter, og hendes nye liv tegner ti l at blive perfekt. Ty ved, hvordan det er at være anderledes og han ser hende som Cass – og kun Cass. Det føles godt.
Men kan man bare lægge fortiden bag sig? Cass bliver indhentet af sit gamle jeg og bliver nødt ti l at træde i karakter og tage kampen med fortidens spøgelser op. I hvert fald, hvis hun skal gøre sig håb om en fremtid. Cass må gøre op med sig selv, hvem der egentlig skriver hendes historie. Hende selv – eller dem, der elsker hende.

”Dig og alt derefter” er anden del af McConnell-trilogien. Hver bog fokuserer på nye karakterer og kan læses uafhængigt af de andre.

Ginger Scott er forfatt er til adskillige ungdoms- og voksenbøger. Ud over at have en forkærlighed for romantik, er Ginger også vild med sport, og hun blander ofte de to ting sammen i sine bøger. Ginger har skrevet for og været redaktør på aviser, magasiner og blogs i mere end 15 år. Hun har skrevet om sportsfolk, politikere, skue spillere, forskere, cowboys, kriminelle og byer – og hér fortæller hun en af de historier, der ikke er plads til i nyhedsstrømmen, selvom den er vigtig.
11:04:59
Copyright owner
Palatium Books

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)