da
Audio
Anders Nedergaard,Christine Bille Nielsen

Geniale grønne proteiner

Listen in app
Lyt til lydudgaven af Geniale grønne proteiner – den ultimative guide for alle, der ønsker at spise grønt uden at gå på kompromis med sundhed, styrke og velsmag.

Giv dig selv optimale muligheder for at holde dig stærk og sund, når du spiser helt eller delvis plantebaseret. Proteinerne i plantemad er typisk af mindre god kvalitet end dem, du finder i kød og mælk, så din organisme har sværere ved at få glæde af dem. Men hvis du ved, hvordan du skal skrue dine grønne måltider rigtigt sammen, kan du sagtens give din krop, alt hvad den har brug for.

I denne bog er muskelnørden Anders Nedergaard og madsnedkeren Christine Bille Nielsen gået sammen om at opruste dig med al den vigtige viden og alle de værkøjer, der gør det let at få fuld bonus af planterigets proteinkilder – helt uden at gå på kompromis med madglæden. Lær bl.a. at kombinere de grønne råvarer, så deres samlede proteinkvalitet eksploderer, og hvordan du skal fylde dagens måltider med ekstra planteproteiner i situationer, hvor du har ekstra brug for dem:

· når du vil tabe dig uden at miste muskelmasse
· når du er 50+ og ønsker at holde dig i topform resten af livet
· når du træner og vil have store, stærke muskler.

Alt sammen ved hjælp af vidunderlig, vegetarisk eller vegansk mad , pumpet med både velsmag og planteproteiner. Desuden får du masser af nyttige guides, tips og tricks til, hvordan du på egen hånd tryller den skønneste smag og konsistens ud af planterigets proteinkilder, lige fra bælgfrugter og korn til nødder, svampe og og grøntsager.

De 63 opskrifter kan du finde i e-bogen eller den printede bog.
4:21:48
Copyright owner
Politikens Forlag

Impressions

    How did you like the book?

    Sign in or Register
fb2epub
Drag & drop your files (not more than 5 at once)